• Pajrutnät
  • Cookies med glass
  • Passionscheesecake
  • Chokladmuffins
  • Tårtor på väg
  • Cheesecakes
  • Piffade bitar
  • Citroncupcakes
  • Chokladbollslykta
  • Biscotti
  • Chokladmoussetårta
  • Chokladdoppade Biscotti
  • Chokladdekorationer

Sätt smak på grädden!

Alla älskar chokladtårta, och den kan förstås varieras i oändlighet. Om du hör till dem som helst serverar den rena, mörka, fylliga chokladtårtan som den är kan du istället smaksätta grädden för att få lite variation. Här är några goda exempel: (hur mycket beror förstås på hur stor sats du gör och hur mycket smak du vill ha på din grädde, så vi anger inga mått här)

Mandel: Tillsätt några droppar bittermandelessens och några finhackade sötmandlar, gärna rostade.

Mint: Tillsätt några droppar pepparmyntsolja, eller strimla några färska myntablad och rör ner i grädden.

Lavendel: Smula ner en liten nypa torkade lavendelblommor eller lavendelsocker

Lakrits:: Vänd ner lakritsgranulat eller krossa några turkisk peppar-karameller och vänd ner.

Polka: Krossa några polkagrisar och vänd ner.

Citron-, lime- eller apelsingrädde: Skrubba vald citrusfrukt i hett vatten, riv skalet och blanda ner.

Kola: Vänd ner dulce de leche i grädden.

Rosmarin: Finhacka några blad rosmarin och vänd ner i grädden.

Hallon: Krossa frystorkade hallon och vänd ner i grädden.

Punsch, rom eller konjak: Vänd ner lite god sprit i grädden.
 
 
GRAY’S BAKERY AB Sprängarvägen 13–17, 132 38 Saltsjö-Boo • TEL 08-715 95 20 • FAX 08-715 18 85 • E-MAIL info@graysbakery.se



GRAY’S BAKERY AB
Sprängarvägen 13–17, 132 38 Saltsjö-Boo
TEL 08-715 95 20 • FAX 08-715 18 85
E-MAIL info@graysbakery.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.