Heja naturen!
På Gray’s Bakery har vi alltid haft bara en enda stor förebild och ledstjärna – och den har vi att tacka för allt gott och vackert omkring oss. Vi pratar förstås om naturen. Den svenska, vackra som ger oss bär och frukt, smaker och dofter, färger och former, inspiration och idéer. Med naturens hjälp har vi sedan över 20 år tillbaka bakat sötsyrliga cheesecakes, fina bärpajer, härliga muffins, knapriga cookies och maffiga tårtor till caféer, restauranger och hotell, som i sin tur stolt bjudit sina gäster på godsakerna.

Bakar gör vi i vårt eget bageri i Saltsjö-Boo i Stockholm. Vi finns nära våra kunder, lovar säkra leveranser och kan ge den där extra servicen när den behövs. Vi sätter också stort värde på våra kunders synpunkter och lyssnar uppmärksamt och lyhört. Och vårt motto är det samma som alltid: Gott ska det vara.

 
 
GRAY’S BAKERY AB Sprängarvägen 13–17, 132 38 Saltsjö-Boo • TEL 08-715 95 20 • E-MAIL info@graysbakery.seGRAY’S BAKERY AB
Sprängarvägen 13–17, 132 38 Saltsjö-Boo
TEL 08-715 95 20
E-MAIL info@graysbakery.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.